Coaching

Kruispunten in je leven: meerdere keren komen ze voor. Vaak hebben ze te maken met een pittige situatie waar je door heen gaat. Teveel ballen in de lucht, een overlijden of verandering in je gezinssituatie. Je zit in een soort tussenfase, waarbij je weet dat je niet terug kunt, maar je de toekomst niet helder voor je ziet.

Hier over praten helpt. Ik neem je graag mee in waar je staat, wie je bent en wat je wél weet. Een spiegel die positief naar het leven kijkt en je daarin houvast geeft.

In mijn pubertijd ontwikkelde ik gevoelens van afwijzing en me minderwaardig voelen. Meerdere keren ben ik hiermee aan de slag gegaan.
Ik kon afrekenen met die gevoelens en kreeg inzicht waar ze vandaan kwamen. Ze blijven altijd een aandachtspunt. En dát maakt nou juist wie ik ben. Dat hoort ook bij mij! Ze zijn onderdeel van mijn kenmerken en hebben me krachtiger en mooier gemaakt.

Ik sta graag naast je. Samen kom je verder dan alleen!

Spreken op een uitvaart

Ieder mens is waardevol en ieder leven is het waard om te vieren! Er is geen moment waarop dat meer naar voren komt dan tijdens een uitvaart. Het verhaal van een dierbare onder woorden brengen. Een levensverhaal vertellen, met alles wat erbij hoort, zowel de mooie en bijzondere momenten als de heftige en rauwe. Op een manier die past bij de overledene én bij de familie. Die integer is en recht doet.

Dat is wat ik graag doe. Want ieders verhaal moet gehoord worden. Er zit waarde in, wijsheid, inspiratie en humor. Wat voor achtergrond je ook hebt, welke levensovertuiging je ook aanhangt.

In dit filmpje vertel ik hier meer over:

0
boswandelingen
0
cappuccino´s
0
dipjes in koud water

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen.
Laat je gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.


06 22 16 13 67
info@indebreedstezin.nl
Rijksweg 163
9792 PD Ten Post