Spreken

Er is meer dan je kunt zien of bedenken. Daar kwam ik al op jonge leeftijd achter. Door muziek, het aanvoelen van sfeer en door mensen heen. Het ‘iets’ wat hierachter zit, noem ik God. Daardoor leef ik vanuit dankbaarheid, in rust en met passie! Ik geloof dat ieder mens waardevol is en dat ieder leven het waard is om te vieren.

Op een bijzondere manier ben ik voorganger geworden in een evangelische gemeente in het noorden van het land. Ik mag spreken in gewone en in bijzondere diensten. Niet alleen in mijn eigen gemeente, maar ook in andere kerken, vieringen en bijzondere diensten spreek ik graag.

Door het leiden van rouwdiensten ontdekte ik die waarheid nog meer: Het leven mag gevierd worden! Spreken tijdens een uitvaart is prachtig. Aansluiten bij nabestaanden die afscheid nemen van hun dierbare en daar woorden aan geven. Een levensverhaal vertellen, met alles wat erbij hoort, zowel de mooie en bijzondere momenten, als de heftige en rauwe. Op een manier die past, die integer is en recht doet aan de overledene. Ieders verhaal mag (moet zelfs) gehoord worden! Wat voor achtergrond je ook hebt, welke levensovertuiging je ook aanhangt.

Schrijven

Gesprekken vangen in woorden op papier. Niet zomaar een taak. Notuleren is meer dan ‘opschrijven wat wordt gezegd’. Tussen de woorden door lezen wat er écht gezegd wordt en woorden geven aan sfeer en gevoel. Ik hou ervan!

Met alle soorten (complexe) overleggen weet ik raad. Stuur me je vergaderstukken, dan lees ik me in en kom langs tijdens je overleg. Ik lever een gedegen verslag, op de manier waarop je dat wenst en binnen een afgesproken tijd. Ik heb voor verschillende overheidsorganisaties genotuleerd, maar ook voor vastgoedbedrijven, zorgorganisaties en kerkelijke en culturele instellingen. Van snel inlezen, schakelen en korte lijntjes word ik blij! Ook sta ik voor duidelijkheid, gevoeligheid en inzicht in processen en de soms ingewikkelde materie.

Ook voor andere vormen van schrijven, zoals het interviewen van mensen of het maken van (website)teksten ben je bij mij aan het juiste adres.

0
spreekbeurten per jaar
0
kopjes koffie
0
geschreven teksten

Ik ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen.
Laat je gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.
Bellen of appen kan ook!

06 22 16 13 67
info@indebreedstezin.nl
Rijksweg 163
9792 PD Ten Post