Opleiding en ervaring

Karlien Elzes: 38, recht op m’n doel afgaand, meedenkend, snel schakelend en duidelijk in de communicatie.
Na mijn studie aan het Schoevers College heb ik als (directie)secretaresse / officemanager bij verschillende werkgevers mogen ondersteunen. Ik ben regelmatig van werkgever gewisseld op eigen initiatief. Zo zag ik veel bedrijven, overheidsorganisaties en zorginstellingen van binnen. Inspirerend, uitdagend en wow, wat leer je dan veel! Die kennis en ervaring neem ik mee naar jouw bedrijf.

Werkwijze

Je belt of mailt me om een keertje koffie te drinken. Je vertelt me hoe je bedrijf er uit ziet en wat je denkt nodig te hebben aan ondersteuning. Ik vertel jou wat ik voor je kan betekenen. Hebben we een klik, dan spreken we af hoe we verder gaan. Twee dagdelen in de week? Eerst maar es kijken wat er ligt en dan samen inschatten hoeveel tijd het kost? Prima! Terwijl we samenwerken, evalueren we regelmatig. Is dit wat je voor ogen had en wat je verwacht had van onze samenwerking? We sturen bij waar nodig en gaan door met waar we tevreden over zijn. Is er geen klik terwijl we koffiedrinken? Ook prima. Ik werk regelmatig samen met andere professionals in ondersteuning. Doorverwijzen kan altijd!

0
dagen in het werkveld
0
kopjes koffie
0
vergaderingen genotuleerd

Ik ben reuzebenieuwd waarin ik jou kan ondersteunen.
Laat je gegevens achter, dan hoor je zo snel mogelijk van me.
Bellen of appen kan ook!

T: 06 22 16 13 67
E: info@indebreedstezin.nl
A: Hendrik Werkmanstraat 10
9791 DL Ten Boer